Skyggeland (De udødelige, Book 3)

By Alyson Noël

Evers elskede, den udødelige Damen, er blevet forbandet af en hævngerrig rival fra sin fortid. Nu kan selv en flygtig berøring mellem Ever og Damen vise sig deadly – og et kys kan kaste dem begge ned i evig glemsel i det uhyggelige Skyggeland.

For at hæve forbandelsen ser Ever sig tvunget til at lære trolddom og magi. Her får hun hjælp fra en uventet kant: Den smukke og underligt bekendte Jude tager hende below sine vinger og viser hende alt om denne hemmelige verden.

Men selv om Ever ønsker at redde Damen, udvikler hun også følelser for Jude – og efterhånden begynder hun at tvivle på, om det nu også er Damen, der er hendes sande soulmate.

"Skyggeland" er tredje bind i Alyson Noëls internationale bestsellerserie om evigt liv, om at miste sine kære, og om hvordan guy ville forholde sig til sin omverden, hvis guy blev påtvunget usædvanlige evner.

Show description

Quick preview of Skyggeland (De udødelige, Book 3) PDF

Show sample text content

Jeg ser rasende på Ava, som sidder sammenbøjet ved siden af hende. Nu ved jeg, at hun er i ledtog med Roman, at de tilhører det samme group. ”Hvad. Har. I. Gjort? ” gentager jeg, mens jeg bliver enig med mig selv om, at et velrettet spark mod hendes rodchakra, centeret for forfængelighed og grådighed, burde kunne gøre det af med hende, hvis det skulle blive nødvendigt. Og jeg spørger mig selv, om Damen mon allerede har gjort det samme ved Roman. Banket en knytnæve ind i hans sakrale heart – og det vil ikke bekymre mig, hvis han har gjort det.

Måske er der stadig mulighed for forhandlinger. ”Okay. Ingen kæledyr. Det er forstået,” siger jeg. ”Men du er klar over, at nogen mennesker somme tider bliver så glade for deres missekat, at de slet ikke kan bære at skulle sige farvel til den? ” ”Spørger du mig, om jeg ved noget om hengivenhed? ” Han ser på mig, quick i blikket, lige ind i øjnene. ”Om kærlighed? Og om den sorg og smerte, der kommer, når guy mister den? ” Jeg ser ned i gulvet. Jeg føler mig barnlig og tåbelig. Den burde jeg have forudset. ”Der er meget mere på spil finish det at redde en kat eller bevilge evigt liv – hvis den slags overhovedet eksisterer i dyreriget.

Min arbejdsdag sluttede i samme øjeblik, du trådte ind i butikken. Hvis nogen spørger, så er jeg ude at surfe,” siger han, mens han rejser sig og går rooster mod surfbrættet, som står lænet op advert væggen i den anden ende af kontoret. ”Jeg forventer ikke, at du skal bringe overall orden i det hele. Det er der alt for meget rod til. males hvis du kunne få naked en smule styr på tingene, så …” Han nikker og ser på mig. ”Så kunne det være, du fik en guldstjerne. ” ”Jeg vil hellere have en plade med inskription på,” siger jeg og lader, som om jeg mener det alvorligt.

Spørger han. Hans stemme er tættere på, finish jeg regnede med. ”Godt. ” Jeg nikker og holder quick på lyskeglen inde i mit hoved, så den bliver ved med at være klar og stabil. ”Den føles varm og … gæstfri … og … god. ” Jeg trækker på skuldrene, vil hellere nyde oplevelsen finish lede efter det helt rigtige ord. ”Du er nødt til at gøre det hver eneste dag. males det skal ikke vare længere, finish det har gjort nu. Når først du har indprentet dig keglen af lys omkring dig, så behøver du ikke gøre andet for at bevare den finish at tage nogle få dybe, rensende åndedrag og så visualisere dig selv forseglet af lyset, og så er du klar.

Ikke medmindre jeg tager ham med til Sommerland og genskaber det gamle galleri – og det har jeg i hvert fald ikke tænkt mig at gøre. Jeg må naked vente tålmodigt på, at mine tre ensomme måneder skal gå deres gang. Jeg ryster på hovedet. Jeg vil naked tilbage til det, vi kom fra. Så jeg ser på ham og rømmer mig. ”Og hvordan får guy så sine vibrationer højere op? ” Da han er færdig med at forklare, er jeg ikke blevet spor bedre til at story med de døde, finish jeg var i forvejen. I hvert fald ikke lige den døde, jeg faktisk er interesseret i.

Download PDF sample

Rated 4.35 of 5 – based on 7 votes